Σεμινάριο CQI & IRCA ISO 9001:2015

Gcert - Σεμινάρια - Σεμινάριο CQI & IRCA ISO 9001:2015
Σεμινάρια

ISO 9001:2015 – Σεμινάριο CQI & IRCA Επιθεωρητών Ποιότητας

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 12/10/20 – 16/10/20
(4ήμερο – Ώρες διεξαγωγής: 17:00 – 22:00)
100% E-Learning μέσω ZOOM Meeting Software
Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα

Ο Φορέας Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων GCERT σε συνεργασία με τον Διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό IQCS και την DEGUST LTD διοργανώνει On Line Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο CQI & IRCA το οποίο διεξάγεται σύμφωνα με τα Κριτήρια του Διεθνούς Μητρώου Πιστοποιημένων Επιθεωρητών – IRCA και απευθύνεται σε στελέχη που επιθυμούν να γίνουν Επιθεωρητές / Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους σχετικά με τις επιθεωρήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας.

Οφέλη από την παρακολούθηση

Βασικό εφόδιο γνώσης για ανάληψη θέσης εργασίας ως Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Εξοικείωση με την αγγλική ορολογία της ποιότητας, για εργαζόμενους που απασχολούνται σε αγγλόφωνο περιβάλλον και για εκείνους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο εξωτερικό.

Οι συμμετέχοντες θα ικανοποιήσουν την απαίτηση εκπαίδευσης, ώστε να πιστοποιηθούν ως επιθεωρητές ΣΔΠ από τον CQI & IRCA .

Ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τις επιθεωρήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας.

Εστίαση στο τρόπο προετοιμασίας, υλοποίησης και προσέγγισης της εκάστοτε επιθεώρησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας βασιζόμενοι στο αντικείμενο και στις ανάγκες της επιθεωρούμενης επιχείρησης.

Οι εκπαιδευόμενοι που ολοκληρώνουν με επιτυχία το σεμινάριο, θα πιστοποιηθούν ως Εσωτερικοί Επιθεωρητές ΣΔΠ από τη GCERT.

  Φόρμα Εγγραφής

  *Υποχρεωτικά πεδία

  Στοιχεία δικαιούχου: GCERT IKE - ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνει δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου

  Δηλώστε συμμετοχή

  Για να υποβάλετε την Αίτηση Συμμετοχής, παρακαλώ συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα. Διαφορετικά κατεβάστε το έντυπο, συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και αποστείλατε την συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στο info@gcert.gr.